Kandida – dieta

 
 

“Česar ledvice in mehur ne morejo izločiti, mora izločiti črevo. Česar to ne more izločiti, morajo izločiti pljuča. Če vse skupaj ne zadostuje, priskoči na pomoč koža. In tisto, česar ne more izločiti koža, nas vodi v smrt.” pravi Kitajska modrost.

Če občutite napetost v predelu trebuha, je sedaj pravi čas, da se lotite razstrupljanja.

kandida dieta

Lansko pomlad v tem času sem  že imela predavanja na temo razstrupljanja. Na srečanje je prišlo mlado dekle, ki je imelo mozolj pri mozolju. Tinin sistem razstrupljanja je  zatajil. Seveda se je najprej zatekla k tradicionalni medicini, ki pa ji je priporočala hormonske tablete. V času, ko je jedla hormone (podpisala je, da naslednje tri leta ne bo imela otrok), je bilo stanje boljše; ko pa je prekinila hormonsko terapijo, je bilo stanje še slabše. Ker njeno telo ni dobilo osnovnih hranil, se  ji je poslabšalo še psihično stanje. Tudi zaradi nihanja razpoloženja se je  oglasila pri zdravniku, ki pa ji je predpisal blage antidepresive.

Zgodilo se ji je nekaj podobnega kot v tej zgodbi: Nekega dne pride Janez k zdravniku zardi hude driske. Ker je zdravniku zmanjkalo zdravil za drisko, mu je predpisal antidepresive. Dal mu je navodila in pripomnil, naj preide nazaj, če se stanje ne bo izboljšalo. Janez je šel domov, vzel zdravila in čez nekaj dni prišel nazaj k zdravniku. Ta ga je vprašal:”No Janez, kako je kaj z zdravjem? Se je stanje kaj izboljšalo?” Janez pa je odvrnil:”Pomagalo ni nič, sekiram pa se tudi ne več.” .

Naj  se vrnem nazaj k Tini. Na Tečaju zdravega življenje je poslušala, kako se telo razstruplja in kako  lahko pospeši razstrupljanje. Odločila se je za program za razstrupljanje na celični ravni. V enem mesecu so ji mozolji izginili; sedaj – po enem letu pa kar poka od zdravja. V četrtek na Tečaju zdravega življenja bo Tina povedala celo zgodbo – zgodbo o uspehu. Prijavite se lahko na naslednji povezavi: http://www.srecno-zivljenje.com/program_seminarja.html

Kako lahko spodbudimo telo, da se razstruplja:

  1. KISIK: Z vsakim vdihom napolnimo kri s svežim kisikom, ki potem potuje do čisto vsake celice; z vsakim izdihom pa ogljikov dioksid pošljemo vem iz telesa. Ali se vsak dan nadihate svežega zraka? začnite dan z vrelcem mladosti; pojdite na dolg sprehod in zraven globoko dihajte; pojdite ne kolo; pojdite v hribe…skratka: dihajte!
  2. VODA: Telo se čisti tudi preko vode. Koliko popijete na dan? Ali vam uspe popite vsaj 2 litra vode dnevno (vode z okusi so polne sladkorja, zato je voda iz pipe še vedno zakon!).
  3. HRANA: Vsa barvasta zelenjava spodbudi razstrupljanje. Naj vas  spomnim na odlično sredstvo za razstrupljanje, ki raste na vsakem travniku -  REGRAT:
  • čisti kri,
  • vpliva na celoten vodni del telesa, kar pomeni, da pomaga zmanjševati celulit in maščobne obloge na najbolj trdovratnih delih telesa
  • odpravlja bradavice – steblo pretrgajte in z mlečkom namažite bradavico. Rastlinski sok draži kožo in spodbuja imunski sistem.
  • pomaga pri odvajanju blata

kandida dieta za kandido

Danes smo pri kosilu z mojimi dekleti govorile o tem, kako ljudem pomagam z nasveti o zdravju. Jedle smo regratovo solato, omako iz puranjega mesa in krompir v oblicah. Zdravo, ni kaj. Pa je naša Sara pripomnila :” Joj, ubogi otroci teh ljudi. Verjetno morajo tudi oni piti vodo iz pipe.” (Ukinila sem jim namreč cedevito, ker so jo jedle z žlico.)

Si želite postati bolj zdravi? Prijavite se na E-tečaj zdravega prehrabjevanja. BREZPLAČNO