HUJŠANJE

 
 
“Uspeha pri hujšanju se ne moremo veseliti, če nismo prepričani, da smo shujšali enkrat za vedno.” (zakonca Heller – avtorja uspešnice Tudi z ogljikovimi hidrati ste lahko zasvojeni)

Kaj je zdravo hujšanje?

Zdravo hujšanje je enakomerno izgubljanje telesne teže, pri čemer telo ne trpi  pomanjkanja hranil. To pomeni, da pri izgubljanju telesne teže občutimo zadovoljstvo, energijo, dobro počutje, navdušenje… skratka sama pozitivna čustva.Center za lakoto je v možganih. Če uspemo nasititi možgane, smo nasitili tudi telo. Še bolje pa je, da naši možgani dajo ukaz:” Imamo izobilje vseh hranil, zato začnimo sproščati zaloge.”

hitro hujšanje

Kaj center za lakoto v možganih potrebuje, da se sproži hujšanje?

 1. Dovolj tekočine. Ko je telo dehidrirano, dobimo v ustih občutek, da je potrebno takoj nekaj dati v usta. Privoščite si velik kozarec vode!
 2. Skrbite za uravnan sladkor v krvi. Jejte na 3 ure – dovolj je nekaj malega, kot je na primer pest mandljev ali pa nekaj požirkov navadnega jogurta. Več o uravnavanju krvnega sladkorja preberite na strni glikemični indeks.
 3. Vsak dan se gibajte na svežem zraku vsaj pol ure.  Tako kot ogenj ne more goreti brez kisika, tako tudi kurjenje maščobe gre počasneje, ker vam manjka svežega zraka. Kisik je potreben  za kurjenje maščobe.
 4. Poskrbite za rastni hormon. Rastni hormon je odgovoren za to, kako boste izgledali. Če želite  mladostni videz, čvrste obline, biti postavni in lepo oblikovani, je potrebno dati vašemu telesu sestavine iz katerih bo gradilo rastni hormon. Rastni hormon se proizvaja v spanju – 2 uri po tem, ko ste zaspali. Če hodite prepozno spat, v tem primeru vaše telo nima časa, da bi se obnovilo. Tudi večerja je pomembna. Samo zelenjava za večerjo je premelo. Telo potrebuje za izgradnjo rastnega hormona beljakovine, cink in B-vitamine, ki jih najdete v napitku za hujšanje Gr-control.
  Idealna teža je  tista, pri kateri se počutite dobro.

  Pomislite, kako se boste počutili, ko se boste pojavili v svoji lepi novi postavi? Zrasla vam bo samozavest! Spet boste privlačni in spet se boste počutili zapeljivi.

  Ni potrebno, da se skrivate! Naredite nekaj zase!

  Če se ne počutite lepi, zapeljivi in privlačni v svoji koži začnite pri svojih mislih:

  • Moji kilogrami se z lahkoto topijo.
  • Uživam v zdravi hrani.
  • Rad-a se imam in se cenim in zato vsak dan naredim nekaj zase, jem zdravo hrano, dovolj pijem, redno telovadim…
  • Ker se cenim, moje telo ni koš za odpadke.
  • Počutim se krasno
  • Z lahkoto ohranjam svojo idealno težo

  Nadaljujte pa s prehrano:

  Vaše telo potrebuje beljakovine, vitamine in minerale, da lahko izdeluje rastni hormon. Ta odloča o tem, ali se v spanju redite in starate ali pa se obnavljate in hujšate. Želite izgledati in se počutiti mladi v svoji koži? Program za hujšanje vam bo stopil odvečne obline

  Pomislite, koliko diet je že za vami? Samo vi veste, koliko ste že pretrpeli in kaj vse ste že poizkusili. Večkrat vam je že uspelo, pa so se kilogrami počasi prikradli nazaj. Naveličani ste že tega! Naredite temu konec!

  Preko email-a vam bom pomagala, da se boste rešili iz oklepa odvečne teže – vpišite se: