KANDIDA – DIETA

 
 

Pomladansko čiščenje – kandida

“Česar ledvice in mehur ne morejo izločiti, mora izločiti črevo. Česar to ne more izločiti, morajo izločiti pljuča. Če vse skupaj ne zadostuje, priskoči na pomoč koža. In tisto, česar ne more izločiti koža, nas vodi v smrt.” pravi Kitajska modrost.

Če občutite napetost v predelu trebuha, je sedaj pravi čas, da se lotite razstrupljanja.

kandida dieta

Lansko pomlad v tem času sem  že imela predavanja na temo razstrupljanja. Na srečanje je prišlo mlado dekle, ki je imelo mozolj pri mozolju. Tinin sistem razstrupljanja je  zatajil. Seveda se je najprej zatekla k tradicionalni medicini, ki pa ji je priporočala hormonske tablete. V času, ko je jedla hormone (podpisala je, da naslednje tri leta ne bo imela otrok), je bilo stanje boljše; ko pa je prekinila hormonsko terapijo, je bilo stanje še slabše. Ker njeno telo ni dobilo osnovnih hranil, se  ji je poslabšalo še psihično stanje. Tudi zaradi nihanja razpoloženja se je  oglasila pri zdravniku, ki pa ji je predpisal blage antidepresive.

Zgodilo se ji je nekaj podobnega kot v tej zgodbi: Nekega dne pride Janez k zdravniku zardi hude driske. Ker je zdravniku zmanjkalo zdravil za drisko, mu je predpisal antidepresive. Dal mu je navodila in pripomnil, naj preide nazaj, če se stanje ne bo izboljšalo. Janez je šel domov, vzel zdravila in čez nekaj dni prišel nazaj k zdravniku. Ta ga je vprašal:”No Janez, kako je kaj z zdravjem? Se je stanje kaj izboljšalo?” Janez pa je odvrnil:”Pomagalo ni nič, sekiram pa se tudi ne več.” .

Naj  se vrnem nazaj k Tini. Na Tečaju zdravega življenje je poslušala, kako se telo razstruplja in kako  lahko pospeši razstrupljanje. Odločila se je za program za razstrupljanje na celični ravni. V enem mesecu so ji mozolji izginili; sedaj – po enem letu pa kar poka od zdravja. Preverite , če so v kratkem kakšni seminarji na to temo: http://www.srecno-zivljenje.com/program_seminarja.html

Kako lahko spodbudimo telo, da se razstruplja:  KANDIDA, DIETA ZA KANDIDO